Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، سامرند سعیدی معاون مرکز بهداشت سنندج بیشترین مصدومان و آسیب‌دیدگان حوادث چهارشنبه آخر سال گذشته را رده سنی ۱۵_ ۱۹ سال عنوان کرد.

معاون مرکز بهداشت شهرستان سنندج آمار آسیب‌دیدگان حوادث چهارشنبه آخر سال گذشته استان را ۷۱ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۲۶ نفر متعلق به شهرستان سنندج بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ۸۲ درصد آسیب‌دیدگان را مردان، ۱۸ درصد بانوان و ۵۰ درصد دانش‌آموزان عنوان کرد و افزود: خوشبختانه سال گذشته آسیب‌های منجر به معلولیت نداشتیم.

سعیدی اظهار کرد: ۵۰ درصد مصدومان به صورت سرپایی و ۵۰ درصد به صورت بستری تحت درمان قرار گرفتند.

او دست، چشم، صورت و پا را بیشترین اعضای آسیب‌دیده در حوادث چهارشنبه‌سوری عنوان کرد.

معاون مرکز بهداشت شهرستان سنندج یادآور شد: مرکز بهداشت سنندج با هدف پیشگیری از خطرات و کاهش آسیب‌های چهارشنبه آخر سال برنامه‌های مختلف آموزشی، فرهنگی در مراکز روستایی و شهری برای گروه‌های هدف بویژه نوجوانان و جوانان برگزار کرده است.

او تاکید کرد: در مراسم چهارشنبه سوری امسال والدین باید از فرزندان خود مراقبت کنند و آن‌ها را تنها در مکان‌های آتش‌سوزی رها نکنند.

سعیدی ادامه داد: مراسم چهارشنبه‌سوری امسال و در شرایط شیوع ویروس کرونا ضرورت دارد با توجه به دستورالعمل‌های بهداشتی، رعایت فاصله اجتماعی و در جلو منزل انجام شود.

معاون مرکز بهداشت شهرستان سنندج توصیه کرد: مردم در مکان‌های شلوغ تجمع نکنند و وسایل ایمنی در اختیار داشته باشند و کوزه‌های دست‌ساز غیراستاندارد استفاده نکنند.

سعیدی تاکید کرد: وسایل آتش‌زا در جای گرم و نزدیک آتش و وسایل گرمایشی قرار ندهند.

او اطلاع‌رسانی از طریق سامانه ۴۰۳۰ و گروه‌های مجاز و کانال‌های پر مخاطب و نیز توزیع تیزر را از برنامه‌های مراقبین سلامت مرکز بهداشت در راستای پیشگیری از خطرات چهارشنبه آخر سال بیان کرد.

معاون مرکز بهداشت شهرستان سنندج ادامه داد: مرکز بهداشت در زمینه آمادگی و مقابله با خطرات چهارشنبه آخر سال با ادارات مختلف هماهنگی‌های لازم بعمل آورده است.

به گفته او، ارگان‌هایی مانند آتش‌نشانی و سایر خودرو‌های امدادی در حال آماده‌باش قرار دارند و شهرداری نیز موظف به جمع‌آوری لاستیک‌های فرسوده در سطح شهر است.

سعیدی یادآور شد: در چهارشنبه آخر سال نیروی انتظامی در نقاط حساس شهر مانند نایسر، صلوات آباد مستقر خواهند شد و پلیس راهور در راستای کنترل ترافیک و تسهیل تردد مناطق حساس شهر حضور خواهد داشت.

معاون مرکز بهداشت شهرستان سنندج اضافه کرد: سال گذشته آسیب‌های ناشی از حوادث چهارشنبه آخر سال در استان ۷۰ درصد کاهش داشته است و پنج نفر حوادث منجر به فوت شده است.

سعیدی همچنین افزود: سال گذشته ۳۸ درصد مواد محترقه ترقه، ۳۱ درصد کپسول و ۲۷ درصد نارنجک استفاده شده است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: چهارشنبه سوری دانش آموزان چهارشنبه آخر سال حوادث چهارشنبه چهارشنبه سوری سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۹۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۴۰۰ مسئول ایمنی در سیستان و بلوچستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان، گفت: ۴۰۰ مسئول ایمنی در کارگاه‌های تولیدی، خدماتی و عمرانی این استان بر اجرای دستورالعمل‌های ایمنی و بهداشت کار نظارت می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، خلیل احمد سلامی صبح امروز در جلسه با مسئولین ایمنی استان، اظهار داشت: 400 مسئول ایمنی در کارگاه‌های تولیدی، خدماتی و عمرانی این استان بر اجرای دستورالعمل‌های ایمنی و بهداشت کار نظارت می‌کنند. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: ایمنی و بهداشت کار از مهترین مسائلی است که هر فرد در هر سطحی در محیط کار و زندگی باید به آن توجه کند، زیرا غفلت از آن باعث صدمات و ضایعات جبران ناپذیری می شود.

وی با بیان اینکه آموزش نکته کلیدی پیشگیری از حوادث کار است، افزود: طبق قانون کار، کارگاه‌ها پیش از راه‌اندازی باید چارچوب ایمنی را داشته و آموزش‌های لازم را به نیروهای خود داده باشند. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در سال گذشته با مجموع اقدامات نظارتی بازرسان کار و ارائه آموزش‌های کاربردی به جامعه هدف، میزان حوادث ناشی از کار در استان نسبت به سال قبل‌تر، 10 درصد کاهش یافت. 

سلامی از فعالیت 396 کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار در سیستان و بلوچستان هم خبر داد و گفت: از وظایف کمیته‌ حفاظت فنی و بهداشت کار می‌توان به طرح مسائل و مشکلات حفاظتی و بهداشتی در جلسات کمیته و ارائه پیشنهادات لازم به کارفرما برای رفع نواقص و سالم سازی محیط کار و همکاری با کارشناسان بهداشت حرفه‌ای و بازرسان کار برای اجرای مقررات حفاظتی و بهداشت کار اشاره کرد. 

وی تأکید کرد: جلب مشارکت کارگران در برنامه‌های ایمنی و آموزش‌های لازم در این زمینه نیز منجر به پیشگیری از حوادث ناشی از کار و رشد بهره‌وری در تولید می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصدومیت ۱۴ نفر بر اثر واژگونی مینی‌بوس در جاده سنندج _ سقز
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟
  • آیا برنامه سلامت خانواده قوی تر از پزشک خانواده است
  • مصائب شیراز پس از باران (+ عکس)
  • مصائب شیراز پس از باران / تصاویر
  • مصائب شیراز پس از باران
  • کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان
  • فعالیت ۴۰۰ مسئول ایمنی در سیستان و بلوچستان