Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، اسماعیل زارعی‌کوشا ظهر امروز در سومین جلسه کمیسیون راه‌های استان کردستان در سنندج، با بیان اینکه پیشرفت و ارتقا شاخص‌ها در موضوعات مختلف نیازمند فعالیت‌های فرهنگی، هنری و اطلاع‌رسانی است اظهار کرد:  فرهنگ‌سازی در هر مقوله‌ای منجر به نتیجه.گیری بهتر و دستیابی به اهداف مورد نظر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا ارتقا فرهنگ ترافیکی و کاهش تصادفات رانندگی نیازمند فرهنگ‌سازی با بهره‌گیری از ابزارهای ارتباطی است.

وی ترویج فرهنگ استفاده از کمبربند ایمنی در رانندگی را تجربه و الگوی موفقی از یک کارفرهنگ دانست وگفت: بستن کمربند ایمنی درهنگام رانندگی منجر به کاهش  آمار فوتی‌های رانندگی شده است.

وی افزود: فوت یک نفر در اثر حوادث رانندگی افزون بر تبعات روحی و روانی برای خانواده متوفی میلیاردها تومان خسارت به جامعه تحمیل می‌کند.

زارعی.کوشا به نقش سازمان‌های بیمه‌ای اشاره کرد و گفت: ورود سرمایه‌گذار نظام بیمه‌ای می‌تواند بخشی از تبعات و آثار حوادث رانندگی را کاهش دهد.

وی بر تعیین تکلیف محورهای  تکاب ، روستای زاغه و جاده.های پر حادثه استان تاکید کرد و گفت: در سفر قریب الوقوع رئیس جمهور به استان کردستان بخش عمده.ای از مصوبات و اعتبارات به حوزه راه‌های استان تخصیص خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه هوشمندسازی از شاخص‌های مدیریت کارآمد شهری است خواستار عنایت ویژه شهرداری به هوشمندسازی معابر سطح شهر شد.

 استاندار کردستان فرهنگ‌سازی شرکت‌های بیمه‌ای در حوزه خسارت‌های تصادفات رانندگی ضروری برشمرد و بر تقویت فرهنگ بیمه‌ای در تورهای گردشگری تاکید کرد.

وی فرهنگ‌سازی در رانندگی  بخشی اجباری و بخشی نیز الزامی دانست و افزود: برخورد قاطعانه با رانندگان حمل و نقل جاده ای ضروری است.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار کردستان زارعی کوشا فرهنگ سازی رانندگی فرهنگ سازی بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۰۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سید تیمور حسینی با اشاره به عملکرد مناسب دستگاه‌های مسئول در طرح ترافیکی نوروز ۱۴۰۳ گفت: در اجرای طرح نوروزی، سازمان‌های راهداری، هلال احمر، اورژانس، امداد خودرو و همچنین پلیس راهور برنامه ریزی دقیقی داشتند و امیدواریم که با همکاری دستگاه‌های اجرایی شاهد سیر نزولی آمار مصدومان و تلفات حوادث رانندگی باشیم.

این مقام انتظامی وضعیت فوتی‌های حوادث جاده‌ای در دهه ۱۳۸۰ را بسیار نامناسب توصیف کرد و افزود: با اقدامات جامع از سوی دستگاه‌های اجرایی در زمینه راه ها، وسایل نقلیه و قوانین و مقررات شاهد کاهش فوتی‌های جاده‌ای تا سال‌های ۹۵ و ۹۶ بودیم، اما مجددا وضعیت به شرایط قبل بازگشته و در سال گذشته تلفات جاده‌ای از مرز ۲۰ هزار نفر گذشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

رئیس پلیس راهور با اشاره به مصدومیت سالانه بیش از ۵۰۰ هزار نفر در حوادث رانندگی گفت: در حالت خوش بینانه، ۱۰ درصد از این مصدومان، معلول و ناتوان می‌شوند که بار سنگینی به نهاد‌های حمایتی از جمله سازمان بهزیستی وارد می‌کند، بنابراین باید اشتراک عمل و هم اندیشی برای اصلاح رفتار کاربران و عامل انسانی در تصادفات وجود داشته باشد.

سردار حسینی با تاکید بر نقش عامل انسانی در وقوع حوادث افزود: تمام تلاش ما این است که از وقوع حوادث و سوانح پیشگیری کنیم تا فشار کاری نظام سلامت و دستگاه قضایی و نهاد‌های حمایتی کاهش پیدا کند.

این مقام انتظامی افزایش نرخ جرایم رانندگی را در عملکرد و رفتار‌های ترافیکی کاربران موثر ارزیابی کرد.

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه شرط اول و آخر موفقیت این است که ما بتوانیم مشارکت مردم را داشته باشیم، گفت: برای اینکه بتوانیم به درستی موضوع نظم و انضباط ترافیکی را اجرا کنیم، باید اقدامات مان در قالب اقدامات سلبی به شکل تنبیه و مجازات متخلف و اقدامات ایجابی از طریق آموزش، فرهنگ‌سازی و ارتباط مستمر و تنگاتنگ با رسانه باشد.

سردار حسینی با اشاره به نقش سازمان صداوسیما افزود: از این سازمان انتظار داریم که امسال را یک سال متفاوت در نظر بگیرد و آموزش‌های لازم برای سلامت مردم در حوزه رفت و آمد و رانندگی را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفرهای نوروزی
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفر‌های نوروزی